Bistro Bacchus

Project by real. space agency
ft. Celosia by Patricia Urquiola – Photography by Evenbeeld
Bistro Bacchus

Placed right next to the Gallo-Roman Museum in Tongeren, Bistro Bacchus has been renovated by real. space agency. By combining ancient themes with a contemporary setting, the architects created a place where to immerse in a historical experience.

Taking inspiration from the archeological artifacts found in and around Tongeren, the environment has been designed in accordance to Gallo-Roman aesthetic, using terracotta bricks and a rusty colour palette.

Bistro Bacchus
Bistro Bacchus
Bistro Bacchus
Bistro Bacchus

The architects refined the interior by using Celosia collection by Patricia Urquiola. The three-dimensional elements have been applied along the walls as well as combined to build a series of round structures that enclose intimate seats, distributed all around the room.

Bistro Bacchus
Bistro Bacchus

There are no elements.

To better serve your needs, please fill the form below
I'm a/an
Who operates in
Interested in

Recover your password

Recover your Lost your password? Please enter your emaul address.
You will receive a link to create a new password via email.

We need some informations

This is our brand new website, we would ask you to reset your password and confirm some information:
I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. Info