HAY House 2.0

Project by Hay
ft. Mattonelle Margherita by Nathalie Du Pasquier.
HAY House 2.0
HAY House 2.0
Located within an art nouveau-style building in the centre of Copenhagen, which was already a venue of the brand for more than ten years, HAY House 2.0 has recently been expanded with two new floors, hosting a showroom and an events space.
HAY House 2.0
HAY House 2.0
HAY House 2.0
HAY House 2.0
The renovation project, presented during the fair 3 Days of Design, has been realised by co-founders Mette and Rolf Hay, with the in-house team of the brand. The aim was to create a welcoming and harmonious environment, for both insiders and customers, showing all the possible forms and declination of HAY universe.
HAY House 2.0
HAY House 2.0
HAY House 2.0 comes to life not only through the products and the well-known colour palette of the brand, but also thanks to the patterns of Mattonelle Margherita by Nathalie Du Pasquier. The ceramic modules have been used on floors and walls, as well as to create bold decorative elements that enhance the style and architecture of the space, such as portals and counters.
HAY House 2.0
HAY House 2.0
HAY House 2.0
HAY House 2.0

There are no elements.

To better serve your needs, please fill the form below
I'm a/an
Who operates in
Interested in

Recover your password

Recover your Lost your password? Please enter your emaul address.
You will receive a link to create a new password via email.

We need some informations

This is our brand new website, we would ask you to reset your password and confirm some information:
I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. Info